Sociala amerikaner

Kurserna rullar på, mycket att läsa och göra, men just nu får det vänta. Det finns fortfarande så mycket som ska fixas som känns viktigare, och roligheter förstås. Måndag är tanken att jag ska ta tag i skolan, men tills dess får lite kul saker komma emellan.

Lustigt på den här skolan, varje torsdag är det något social event arrangerat av skolan, då samlas alla på det lilla "torg" som vi har utanför vår business school och så bjuds det på gratis öl och plockmat. Mycket trevligt! Man står i sol och värme med sina vänner och dricker öl och träffar lite nya härliga människor. Undrar vad de svenska alkohollagarna skulle säga om det. Men jag tycker hur som helst att det är trivsamt!

Igår hade jag en lista på nödvändiga saker som behövde inhandls så jag begav mig efter skolan iväg till köpcentret som ligger en bit utanför stan. Diverse nödvändiga och mindre nödvändiga saker köptes och det blev en mysig eftermiddag. Här är resultatet:



Var ute och sprang en sväng imorse innan skolan, men den här stan är inte den bästa att springa i, eller tja det beror ju på hur man ser det, det är så fruktansvärt backigt. Hela tiden brant uppför och brant nerför. Och på det temat avslutades rundan med några sprinter uppför de långa trapporna från basketarenan upp till business schoolen.

Dagen bjöd sedan på skolan, social event med öl, möte med bostadsområdet och sedan blev det något så amerikanskt till middag som pizza från Dominos med några vänner, direkt levererad till dörren.

Imorgon bär det av till kusten där vi tar långhelg. Närmare bestämt Virginia Beach, mycket efterlängtad havsluft ska insupas.

Kommentarer
Postat av: Stina

Härligt det låter! Såg ut som du shoppat massa nödvändiga saker ;). Hoppas ni får en härlig helg på beachen. Kramar från oss!

2012-08-24 @ 13:21:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0