Virginia Beach

Att hyra en bil på en fredag i Chapel Hill visade sig lite svårare än väntat då flera ställer hade stängt men efter diverse telefonsamtal och internetsidor så hittade vi en bil för sju personer som dock var tvungen att hämtas på flygplatsen. Sagt och gjort, ett par tmmar senare än planerat var vi på väg till Virginia Beach. Det var ganska kallt när vi åkte så vi var lite oroliga att vädret skulle bjuda upp, men väl framme så trotsade vi "kylan" och hoppade i badkläderna och badade i de höga vågorna i säkert 40 min. Det var fantastiskt att vara nära havet igen!
 
Dagen efter så vaknade jag till ljudet av kraftigt regn och tänkte att okej, det här var en dålig helg att åka till kusten. Men efter att jag lyckats somna om och vaknade ett par timmar senare såg det lite ljusare ut. Det blev frukostbuffé som såklart består av massor med onyttigheter och se ner till stranden, och vi fick strålande sol hela dagen! Hur varmt och skönt som helst. Vågorna var nästan lite för stora och starka för att bada länge, lite farligt om man inte är försiktig men som tur var så finns det baywatch-killar överallt som håller koll på en i vattnet :)
 
Vår andra kväll åt vi skaldjursbuffé och gick ut på en fantastiskt bra klubb med uteterass. Fantastiskt mysigt! Dagen efter var det bara att slå sig ner i frukostbuffén igen för att sedan åka tillbaka hem. Såklart stannade vi och handlade massa mat på vägen hem nu när vi äntligen hade bil, annars tar det ett tag med bussen för att kunna handla så alla passade på.
 
Det blev en fantastisk helg vid kusten och bilder kommer inom kort. En av favoriterna var när jag spöade fyra killar i biljard, killarna var mindre nöjda :)
 
Nu är det skola som gäller, mycket läsning och läxor. Ikväll blir det dock lite poolparty för oss utbytesstudenter tillsammans med några amerikaner och sen är det två dagar till i skolan sen väntar fyra dagars helg. Måndag är det nämligen Labor day och alla lektioner är inställda. Helgen bjuder också på premiär för fotbollslaget (amerikansk fotboll) så det ska bli mycket kul!
 
Känslan av att kunna gå ut klockan sju på morgonen och springa i shorts och t-shirt och vara dyngsur när man kommer tillbaka är fantastisk!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0