Ledsamt

Just nu känns det lite ledsamt. Efter en som vanligt rolig kväll på stans bästa dansställe och umgänge med världens bästa amerikaner blev det dags för det oundvikliga. Det var dags att säga hejdå till två killar som jag har kommit att tycka så mycket om, utan att veta om jag ens kommer att se dem igen. En oerhört märklig känsla och jag vill inte ens föreställa mig hur det kommer kännas att säga hejdå till mina tjejer. Speciellt en av de här killarna har jag kommit väldigt nära och han är bara fantastisk på alla sätt, riktigt kul och en väldigt bra kompis. Som tur är kommer han att vara i Barcelona i början på nästa år så jag funderar på att ta tillfället i akt att besöka denna mytomspunna stad och samtidigt passa på att träffa honom. Hade verkligen vart fantastiskt kul!
 
Konstigt det där hur man kan komma vissa personer så nära på bara några månader, vet inte vad det är. Delvis är det nog för att de är amerikaner, så väldigt öppna och trevliga. Och sen när man väl inser hur roligt man har tillsammans så blir det liksom mer än bara den där ytliga trevligheten. Hur som helst, jag kommer att sakna dem oerhört, och sakna allt kul som vi alltid har tillsammans, få som får mig att skratta så mycket! :)
 
Nu är det dags att sova, imorn ska jag kolla igenom min hemtenta en sista gång, lämna in den, lite fler avsked, träna, och sen blir det till att bara vara ledig!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0