Nedräkning

16 dagar tills jag sitter på planet som ska ta mig om inte hela vägen till så mot Stockholm. Känns märkligt. Och samtidigt spännande att komma hem igen. Men än är det mycket kul kvar här!
 
Helgen bjöd på lite av varje. I torsdags kväll så var vi på Legacy up, Karaoke. Typ som våran utklädnadsshow på gymnasiet där många av våra vänner klädde ut sig och framförde låtar. Oerhört kul!! Och partyt fortsatte på stans bästa dansställe, Kildare's. De spelar alltid superbra musik (i mitt tycke!) och det är alltid full fart på dansgolvet. Tyvärr så hade jag och Sara lektion hela fredagen så det blev relativt tidig hemgång.
 
I lördags var vi på Improv. teater. En av skådespelarna är lärare på skolan och därför var vi där och kollade. Hela teatern improviserades fram och alla skådespelare var verkligen duktiga. Har aldrig varit på något liknande men det var riktigt riktigt bra! Kvällen fortsatte med lite drinkar och sedan party på en av barerna. Träffade som vanligt massa härligt folk :)
 
Igår kväll var jag och några vänner bjudna till en av våra professorer från tidigare kurs på middag. Så icke-svenskt men hur trevligt som helst. Blandat med studenter och andra professorer och hur god mat som helst. Verkligen trevligt och de är så himla öppna som bjuder in elever hem till sig och vi hade en riktigt mysig kväll.
 
Den här veckan och nästa är de sista veckorna med lektioner. En hel del att göra men efter kurserna slutar så har jag bara en hemtenta att skriva så det känns ändå helt okej. Det blir några helt lediga dagar innan hemresa varav en kommer att spenderas med shopping. Idag var det 20 grader varmt här, riktigt skönt men det känns lite märkligt i december. Med alla bilder jag ser på snö och adventsmys så saknar jag svensk vinter lite, men det kommer jag väl få ångra när jag kommer hem. Hinner nog med tillräckligt av det! Och det får gärna inte vara för kallt när jag kommer hem eftersom jag insett att alla mina vinterkläder är i Stockholm!
 
Nu är det sovdags, imorn är schemat laddat med träning och plugg!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0