Sista veckan

Nu är vi inne på den sista veckan, och mindre än två veckor kvar till jul, galet.
Mycket ska hinnas med här innan vi lämnar Chapel Hill. En hemtenta men sen är det bara roliga saker; shopping, matintag på diverse restauranger här i stan, fester och så vidare.
 
Det känns lite märkligt att jag på torsdag kommer att gå på min sista lektion någonsin, bara uppsatsen kvar sen. Fyra och ett halvt år av föreläsningar tar slut om två dagar. Vet inte vart tiden tog vägen men det har i alla fall varit både kul, slitigt och oerhört utvecklande. Jag har verkligen älskat mina lektioner här och lärt mig oerhört mycket och blivit väldigt inspirerad. Nu ser jag faktiskt fram emot att börja jobba, om jag bara slapp söka jobben!
 
På torsdag är det också Lucia. Det kommer kännas lite konstigt och det får mig att längta efter pepparkakor och lussebullar. Jag ska försöka gå upp riktigt tidigt så att det fortfarande är mörkt ute och sen äta frukost i sängen med datorn i knät. Inte samma som hemma, men ändå!
 
De senaste dagarna har rullat på som vanligt, och i lördags hade våra amerikanska vänner med det mest underbara huset julfest. Och delvis avskedningsfest för "the greatest exchange group to ever cross the border". :) Som jag kommer sakna dem, och alla andra här också såklart. Det var massor med folk från festen, både första och andraårs MBAs. Kvällens höjdpunkt var nog när jag lyckades slå Neil, min amerikanska kompis i beerpong, inte så populärt men kul för mig. Känns lite märkligt att man inte ens vet om man kommer träffa all de här människorna igen som man har kommit så nära. Mina fina utbytestjejer vet jag dock att jag kommer träffa, vi försöker redan nu planera in en Europaturné i sommar och vi är redan laddade. Det kommer bli grymt!
 
Insåg idag att På Spåret har börjat så jag tackar svtplay för att de väljer att sända avsnitten även här borta och idag har jag sett de två första avsnitten, fantastiskt!
 
Nu är det sängdags snart, imorn väntar ett tidigt träningspass och sen blir det hemtenta hela dagen!

Kommentarer
Postat av: Becc

Blir så sjukt pepp på att själv åka iväg när jag läser om ditt fina äventyr Sandy!

2012-12-13 @ 09:02:52
URL: http://becc.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0