Hösten i Chapel Hill

Livet i Chapel Hill rullar på som vanligt med skola, träning, fester etc och jag kan inte fatta att det är mindre än 6 veckor kvar tills jag är hemma igen! Tiden går så himla fort och nu är det redan helg igen!
Veckan bjöd på "mycket" att göra i skolan (allt är relativt) och lite valvaka i tisdags. Enligt mig vann definitivt rätt person och det blir spännande att följa lite amerikansk media nu för att se vad de tar upp.
 
I lördags var vi på Casino Night organiserat för skolan för att samla ihop pengar till Habitat for Humanity. Det bjöds på god mat och fria drinkar i baren samtidigt som vi kunde spela på de olika spelborden för våra låtsaspengar som vi fick i entren. Det var en kul kväll som avslutades på ett välfyllt dansgolv med massor av folk från vårt MBA-program. Helt enkelt en lyckad kväll. Därav var söndagen mindre produktiv men det är som det ska vara.
 
Det har varit rätt kallt här i veckan men nu framöver ska det vara soligt och femton grader varmt därav infinner sig inte precis någon julkänsla men jag klagar inte, sol och värme i november är fantastiskt! Vi har iofs också ställt om till vintertid nu så det är mörkt redan klockan sex men det är ändå skönt att det är ljust på morgnarna när man ska ut och springa innan skolan börjar. Jag vil verkligen passa på att rekommendera om det känns tungt att springa nån gång, lyssna på Henke Larssons sommarprat. Jag har lyssnat på det säkert 50 gånger och kan det nästan utantill men det är så himla bra!!! Så lyssna på det!
 
Nu ska jag till gymmet och sen är det helg och imorgon kväll väntar första basketmatchen för säsongen!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0