Thanksgiving

Igår var den perfekta dagen. Började med en löprunda i solskenet och luften var sådär precis lagom frisk. En andra frukost och produktivitet med ett case ett par timmar innan det bar iväg på en fantastisk lunch på P.F.Chang. Helt ofattbart god mat! Några timmars spenderades med "shopping". Eftersom ingen av oss var på spenderarhumör blev det inga inköp men det var trevligt ändå. Dagen avslutades sedan med ett par glas vin med några härliga vänner innan jag rostade en bagel och åt i sängen framför ett avsnitt Gossip Girl. Helt enkelt den perfekta dagen!
 
Och idag var inte så mycket sämre. Började med en lång promenad i solskenet, lite kyligare idag men ändå helt underbart ute! Några timmars plugg innan det var dags för Thanksgiving middag hemma hos våran exchangemamma. Det var kalkon och typ hundra rätter till och efterrätten blev pumpkin pie. Helt otroligt gott och såhär sex timmar senare är jag fortfarande mätt!! Tack till snälla Patricia som har lagat mat till oss i två dagar! Och vad kul det var att få äta riktig amerikansk Thanksgiving middag!
 
Imorn bitti bär det av till Charleston, är helt övertygad om att den här tjejhelgen kommer bli oerhört bra! Nu är det dags att packa så vi är redo för avfärd när klockan ringer imorn!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0