Ännu en helg

         Och så var det på nåt märkligt sätt söndag igen. Helgen har som vanligt gått alldeles för fort. Torsdag var det filmkväll, fredag blev det först lite husbygge för Habitat for Humanity. Vi på skolan bygger ett hus för familjer med låg inkomst så att de kan köpa ett hus lite billigare än annars. Väldigt spännane och jag spenderade dage med att bygga ytterväggar. Mycket hamrande blev det men det var kul! På kvällen var det dags för födelsedagsfirande för en av utbyesstudenterna och igår var vi tjejer iväg på en hemmafest med massa av MBA-studenterna från skolan. Riktigt amerikansk hemmafest och de röda plastmuggarna var överallt. Riktigt kul fest och massa härliga människor!  
 
Nu väntar en vecka med en hel del plugg, mest förberedelser för mina två Finals som är om två veckor, och om två veckor från idag bär det av till Florida, resan har planerats ikväll och det kommer att bli en grym vecka!
 
            

Kommentarer
Postat av: Stina

Snickra minsann! Inte illa :). Låter som du lever livet. Härligt härligt! Här hemma planerar vi för dopet. Kommer sakna dig på lördag. Stor kram

2012-10-01 @ 15:29:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0