Familjen

Trots att jag trivs hur bra som helst här borta så önskar jag just den här helgen att jag var lite närmre Sverige. Imorgon ska nämligen min underbara lilla brorsdotter döpas och hela familjen samlas i Blekinge. Det är såna stunder man inser att det är svårt att vara ifrån sin familj! Jag hoppas dock på mycket bilder, barnen växer så himla fort och just idag längtar jag lite extra mycket efter dem! <3

Kommentarer
Postat av: Johan

Här har vi snart ställt i ordning allt efter helgens invasion. Hela huset fullt av släktingar!
Men trevligt hade vi och dopet gick alldeles utmärkt, Linn hade lite synpunkter på att få vatten på huvudet men annars satt hon mest och tittade nyfiket. Vi har filmat alltihopa men det är en enda lång inspelning så jag tror inte jag kan ladda upp hela.
Ska skicka över lite bilder till dig iaf. Vi saknade dig men vissa saker går inte att planera för.

Kanske är det så att man behöver ha dom där andra glasögonen på sig ibland för att känna hur det skulle vara att sakna närheten till familjen eller för att förstå hur livet skulle kunna levas.
Hur det än blir så är man ju aldrig längre än ett telefonsamtal bort! Man vänjer sig vid att inte träffas så ofta och man kan uppskatta dom stunderna mer när det väl händer.
Njut av att vara så långt borta och att få uppleva andra människor och synsätt. Sverige och familjen finns alltid kvar!

2012-10-07 @ 16:38:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0