Stormen Sandy

I Chapel Hill rullar livet på utan några större stormar och katastrofer. Sandy kom aldrig riktigt hit och även om hon faktiskt har varit ganska långt ifrån oss har vi ändå fått känna av kraftig blåst och ganska mycket regn och allmänt tråkigt höstväder. Men vi har klarat oss förhållandevis väldigt lindrigt undan.
 
Mina helgplaner tillsammans med några tjejkompisar och en amerikansk klasskompis och hans bröder var dock att åka och roa oss i Atlantic City. Det verkar tveksamt om det är genomförbart eftersom större delar av staden fortfarande ligger under vatten. Så vi får se hur det blir.
 
I fredags var det stort Halloween-party hos några amerikanska vänner och utklädnad var inget att välja på. Vår utklädnad visas på bild så snart jag har fått tillgång till kameran som fick uppleva kvällens bravader. Det var som vanligt när de killarna har fest riktigt kul och slutade inte förrän framåt morgontimmarna.
Lördagen var alltså humöret inte lika på topp men med några kördugliga vänner kunde vi ändå bege oss ut på roadtrip upp till bergen här i North Carolina, smoky mountains. Tyvärr blev väl inte den här roadtripen den allra mest lyckade eftersom vi hade ganska ont om tid oc när vi väl var där så regnade det konstant och att ge sig ut på hiking kändes helt enkelt inte så lockande. Men nu har vi varit där i alla fall och jag kan tänka mig at det är fantastiskt vackert med trädens alla färger när solen skiner och allt inte täcks av dimma.
 
Imorgon är det ju Halloween på riktigt och det firas tydligen rejält här i stan. Gatorna stänger och folk samlas inne i centrum. Så med ny "kostym" kommer morgondagen att firas. Som tur är har det fallit sig så att vi inte har några lektioner på torsdag så vi behöver inte hålla igen på festligheterna.
 
Återkommer snart med bilder...
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0