He's not here!

Helgen har som vanligt gått hur fort som helst! Fredagen bjöd på skolutflykt med min miljö-klass. Det blev först en vingård med given vinprovning, gillas! Sen blev det lunch och besök på ett t-shirt företag här i trakten som är helt fantastiska vad gäller att lära sig nya saker om hur de kan påverka miljön mindre. Mycket intressant!
 
Det blev utgång på "He's not here". Det sägs att det är stället där Michael Jordan brukade hänga när han pluggade här och att det var därför att stället sa till alla paparazzis "He's not here" när de kom och letade efter honom. Riktig bra med liveband och mysigt utomhusställe att hänga på. Beställer man en öl för trettio kronor får man en mugg med en liter(!) öl. Svår att hålla när man har små händer men helt fantastiskt! På lördagen var det bara att vakna upp och börja tagga inför fotbollsmatch nummer två här på hemmaplan. Folk börjar hålla igång redan tidigt på morgonen. Väldigt mycket folk på arenan och en ganska jämn match, helt klart mycket amerikanskt. Igår kväll blev det tjejutgång. Vi gick till ett par frat-parties vilket är fester i husen där olika faternities bor (alltså bara killar). Eftersom de är mest sugna på att släppa in tjejer var ca 95% tjejer och i stort sett alla under 21 eftersom de inte kommer in på några barer. Vi kände oss rätt gamla så vi gick efter att ha fått med oss den klassiska drinken de serverar till alla som vill ha. Kul att testa och såklart ett paradis för alla killar men vi drog oss vidare till några barer i stan istället.
 
Idag hardet inte hänt mycket. Trots en underbart fin dag har jag vart tvungen att sitta inne och plugga hela dagen med ett kortare avbrott för min första Zuma-klass någonsin. Inte så mycket Zumba, mer hip-hop men kul var det och svettig blev man! Nu är det verkligen dags att sova efter en intensiv helg, tre dagars skola och fyra dagars helg nästa vecka, helt i min smak!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0