I <3 New York

Medan mamma och pappa var här blev det mest ledigt för min del, ett par föreläsningar men resten av tiden spenderades med dem! Lite konstigt att ha dem här i NC, mest för att det blir fronalkrock mellan två liv men det är väldigt kul att de har fått se den vardag jag lever här, vilken är hur fantastisk som helst! Vi betade av en del shopping center och åt helt fantasisk mat på P.F.Chang. Pappa som annars har en tendens att överdriva något hade helt rätt om detta ställe, det var hur bra mat som helst! Hittade också till outlet shoppingcentret som ligger ganska nära här, underbart ställe där det går att fynda en hel del! Nog tur att jag bara är här några månader till, plånboken går på hårdbantning just nu :)
 
Vi packade väskorna och flög till NYC, underbara stad. En helt otrolig puls i en stad som har allt! Grönområden, vatten, all sorters mat man kan tänka sig, skyskrapor och ja you name it!
 
En något tyngre väska fick följa med tillbaka och det kändes konstigt att säga hejdå till mamma och pappa, ungefär lika konstigt som att säga hej till dem i Chapel Hill. De fick några extra kramar och pussar med sig tll mina fantastiska brorsbarn som jag verkligen saknar! Men det är tur att jag har underbar familj och vänner att komma hem till annars skulle jag nog aldrig vilja åka härifrån. Tycker verkligen om NY men det var även ganska skönt att komma tillbaka till den lugna rytmen in Chapel Hill. Dock blev det tre dygn av konstant plugg, en läxa, en tenta och en stor uppsats på tre dagar, me nu är det gjort och en förhoppnngsvis lite lugnare helg väntar.
 
Imorse på löprundan så var det kallt att springa i shorts och t-shirt, det kom till och med "rök" när man andades och jag tänkte att de var ju ur att jag köpte en ny vinterjacka i NY för det har redan börjat bli kallare. MEN skenet bedrar, idag blev en helt fantastiskt fin dag och återigen fick man svettas i linne och kjol, men jag ska verkligen inte klaga, det är 20 sep och jag gillar att gå barbent.
 
Kan inte nog understryka hur bra jag trivs här. Jag umgås med underbara människor hela dagarna, jag gillar verkligen skolan, det är varmt och skönt och en vacker stad. Och folk är å trevliga, här säger man tilloch tack till busschauffören när man kliver av bussen, mer sånt! Nu väntar tvätten och imorgon ska jag åka med min Environmental Strategy klass till en liten vingård och en klädfabrik som producerar "grönt". Mycket spännande!
 

Kommentarer
Postat av: Becc

Ser ju helt fantastiskt ut :) Här går vi inte barbent men i jenas och snygga skinnjackor ;) Puss

2012-09-21 @ 08:37:42
Postat av: Sofia

Verkar som du har det toppen! Grymt! :D Inte avundsjuk alls ;)

2012-09-22 @ 12:14:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0